Един истински Българ свят за истински фенове
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Един истински Българ свят за истински фенове

Средновековна забава + Съвременни неповторими мигове = Българ Фен Форум

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Айзък: Надявам се, че новият вид на форума ви харесва. Ще се радвам да изкажете мнение на ЛС.
Информация
Кво стаа гайс? Добре дошли в най - якото Българ Форумче.

Домът на Хорацио

Go down 
5 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710
Местожителство : Несебър

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeЧет Сеп 15, 2011 12:40 pm

Тук живее детективът на Несебър Хорейшо, Хорацио. Често тук идват крадци, тъй като Хорацио е най - богатият Несебърджия.
Върнете се в началото Go down
https://balgar.bulgarianforum.net
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Брой мнения : 314

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 5:19 am

---Хорацио се прибра у дома след тежък ден на усърдна работа---

Дом, сладък дом! - каза Хорацио и се запъти към тоалетната-

Но КАК!!! Тоалетната хартия я няма!!! Фльорцън , би ли ми подал чисто бельо?

---Фльорцън изпълни , а Хорацио излезе от тоалетната---

Хм, това си е кражба! Фльорцън , нов случай!

---Хорацио се затича навън , крещеики :

БОРИСЕЕЕЕ
Дебелият Престъпник
Престъпници
Престъпници
Дебелият Престъпник

Брой мнения : 75

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 6:11 am

Абе като се замисля дали да не го обера тоя Хорацио - си каза Дебелият Престъпник
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeЧет Сеп 22, 2011 6:07 pm

-Фльорцън се стъписа-

-Хлъц! Това е Дебелия Престъпник! Ужас... Хорацио избяга... Какво да правя!?!?

-Фльорцън се заогледа за опасен предмет-

-Дебел Престъпник! Омитай се или ще те застрелям - каза мъжът , надявайки се бандитът да не се осети , че срещу него е насочен телбод
Дебелият Престъпник
Престъпници
Престъпници
Дебелият Престъпник

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Дебелит Престъпник   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 4:13 am

Абе кат са замисля scratch тоя Хорацио няма разрешително за тоя патлак. Си каза Дебелият Престъпник наум и в отговор му каза: Абе гледай аз да не извадя патлака! Я казвай къде са ти мангизите че да не ти пръсна червата, а това не ми се праи щот тряя после ти местя трупа а ме мързи.

Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 4:57 am

Българ днес бил станал от сън доста рано и реши да отиде при Хорацио, за да види как са нещата при него, дали има нещо ново и как може да му помогне, пък и да си поговорят. Облече си носията, среса си косата, която и без това не се виждаше от рунтавият калпак и се втурна надолу по улицата право към детективският дом. Спря се пред желязната врата и натисна копчето на звънеца, а вътре се разнесе приятна мелодия.
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:03 am

-Вратата бавно се отвори , но не се показа Хорацио , а една лампа , която излетя към главата на дебелия престъпник-

-Хорацио не е тук! Българе , бягай , тук има опасен престъпник!
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:04 am

- Малииии!!! - извика Българ и се втурна с всички сили нагоре по баири, напрягайки всичките си мускули да се изкачи, колкото може по бързо. Накрая се спря горе, пое си няколко дълбоки глътки въздух и се огледа дали Хорацио няма да дойде от някъде, за да го предупреди.
Дебелият Престъпник
Престъпници
Престъпници
Дебелият Престъпник

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Дебелит Престъпник   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:07 am

Малии... Българ ще викне куките по добре да се омитам. И Хорацио дръж си езика зад зъбите. - каза Дебелият Престъпник и се втурна към вратата и се запъти към вилата си.
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:07 am

-Хорацио вече беше забелязъл Престъпника (та нали Хорацио има орлов поглед)-

-СПРИ ДЕБЕЛ! Имаш си работа със закона! НАЗАД! -Хорацио падна , защото спря много рязко , когато видя Българ-

-Българе ? Ти пък що си тука?
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:10 am

Българ погледна Хорацио и се почеса по тила.
- Ми.. такоз. Дойдох да те потърся щото снощи избяга много неочаквано и не те видях повече и реших да ти благодаря за това което направихме снощи заедно с Билко и също така реших че може да ти помогна с нещо.
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:12 am

-Хорацио се удари по главата-

-Малиии как съм забраил ве! Българе , ти как се измъкна? -Хорацио започна да оглежда Българ за наранявания , но не откри нищо-

-Българе , хайде , разкажи ми
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:16 am

Българ се усмихна злобно, сбръчквайки лицето си и каза:
- Надхитрих Билко и минах през твоята врата. - след това повдигна брадичката си и затвори очи доволно. - Все пак се радвам че и ти си добре приятел.
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:18 am

-Хорацио се удиви-

-Брей , че си умен Българ! -Хорацио го погледна със съжаление-

-Много ти благодаря , че се жертва за мен! Незнам какво щях да правя , ако беше загинал заради мен -каза Хорацио , слагайки ръце на рамената на Българ-
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:20 am

- Айди стига си са вживявал. - каза Българ и са отдръпна леко. След което погледна надолу по улицата, а там не се виждаше нищо. - Дебелият Престъпник избяга доста далеч.
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:23 am

-Хорацио се беше готов да се затича , но спря-

-Няма смисал да го гоня... Радвам се ,че не е успял да ме ограби! -каза Хорацио и вдигна палец към Фльорцън-

-Ъм ,такоа.. Българе аз трябва да изпълнявам длъжността на кондуктор тук по мойта улица , че Шефа така ми каза...-При тези думи Хорацио започна да движи ръцете си във всички посоки , надявайки се , че никой няма да пострада...
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:25 am

Българ го гледаше с недоразумение и каза:
- Работата не е доста тежка, рано сутрин движението не е засилено.
След това погледна нагоре и каза:
- Я идва някво трабанче натъпкано с 2000 души!!!
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:28 am

-Трабенчето се движише устремено надоло по улицата , и точно когато стигна до Хорацио , гръмна-

-Ауч , тва болеше!

-През това време Нед дойде до трабанта и започна да говори със зрител на телефона-

-НЕД! Можеше да ма убииш , уе! Ща съда , да знайш!
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:35 am

Българ погледна към Нед и след като те се отдалечиха той погледна Хорацио и каза:
- Тва не беше ли водещият на Не Шоуто на Нед?
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:37 am

-Хорацио се почеса по главата-

-АЙ , верно бе! Аз съм му голям фен! Отиам да зема автограф - Хорацио бързо потегли след Нед-
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:39 am

Българ се стъписа и извика след Хорацио:
- Ми ко стана с движението ве? - но детективът вече беше настигнал Нед и му взимаше автограф. "Ся всичко е в твойти ръце Българе" помисли си главният герой и започна да ръкомаха на всички страни. След малко някаква бабичка се прибилижи до него с думите. - Синко, ще ми помогнеш ли да си хвана такси бе баба? - Българ са огледа тревожно и каза - Ми такоз. Чакайти минутка, истинският кондуктор ей ся ще дойде и ще ви помогне даже да си хванете каляска.
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:51 am

-Хорацио вече беше взел афтограф и се върна при Българ. Той изслуша бабата и каза:

-Ами , закакво ти е такси бре! Ти на тея години трябва да се движиш! Айде разходи се и после ще се прибереш да си гледаш сапънките - каза хорацио и направи знак със ръка на бабата да тръгва-
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeПет Сеп 23, 2011 5:56 am

Българ се засмя и каза:
- Ставаш за ченге, Хорацио. Ми ся ко ще праим, като няма вече движение? Да влезем у вас, а никога не съм влизал
Унуфри
Admin
Admin
Унуфри

Брой мнения : 404

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeНед Сеп 25, 2011 4:45 pm

По едно време дошъл Унуфри и казал на Българ и Хорацио :
- Хора мога ли и аз да вляза със вас, че от 3 дни не съм влизал във форума. И много ми се пише с някого ? Моляяяяяя ви ?
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitimeНед Сеп 25, 2011 4:55 pm

Добре , Унифри , влез - подкани ги Хорацио. -Малко ще е разхвърляно , но аз не съм често у дома , знаете... случай , полицейски отговорности и така нататък. - Хорацио и Унифри влязоха вътре , където действително беше много разхвърляно. -Ето , седнете - каза Хорацио и разчисти листовете от 2 стола и масата. Настани се удобно. Аз ще донеса нещо за пиене
Sponsored content

Домът на Хорацио Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Домът на Хорацио   Домът на Хорацио Icon_minitime

Домът на Хорацио
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Бърлогата на Хорацио
» Шоуто на Хорацио: "Детективи" - епизод 1
» Домът на Ка
» Домът на Пешо
» Домът на Унуфри

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Един истински Българ свят за истински фенове :: Старият Несебър :: Домът на Хорацио-
Идете на: