Таен* Admin
Брой мнения : 710 Join date : 09.09.2011 Age : 30 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Честит рожден ден, Йони (Унуфри) Пон Ное 21, 2011 2:24 pm | |
| Моля за вниманието на всички потребители. Днес на 21 ноември, нашият скъп приятел и прекрасен администратор Унуфри, който толкова много помага за развитието на форума и тук да се случва цялото това забавление, което изживяваме заедно има рожден ден и става на 13 години. Честит рожден ден Йонка, да си жив и здрав, всичко най - хубаво, нека и най - големите ти мечти се сбъднат и да продължаваш все така да ни радваш със страхотни неща във форума, защото ти си една огромна и много важна част от нашата малка приятелско - потребителска групичка. Благодаря ти, че реши да ми помагаш с форума, благодаря ти, че правиш всичко това и непрекъснато зареждаш форума с интересни за всички нас неща, благодаря ти, че си най - добрият ми приятел, заради това че никога не си ме предал. Радвам се, че сме приятели. Честит тринадесети рожден ден. | |
|
Хорацио Модератор Детектив
Брой мнения : 314 Join date : 21.09.2011
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Йони (Унуфри) Пон Ное 21, 2011 2:30 pm | |
| Честит рожден ден , Йоане! Аз немога да кажа същите неща като Павката , защото не те познавам лично , а само оттук - от форума. Но , ти ми направи впечатление на много добър и верен човек - досега не съм те виждал ядосан и не съм виждал да правиш лошо никому. Честит рожден ден , да си жив и здрав , да продължаваш да се радваш на живота , и на Българ! Дано продължиш да бъдеш такъв приятен човек , такъв дружелюбен другар! Сърдечно ти благодарим за всичко и ти пожелаваме всичко най-хубаво- успехи у дома и в училище , радости , късмет и приятни преживявания. Дано живота ти даде всички тези неща , защото ти ги заслужаваш! | |
|
Унуфри Admin
Брой мнения : 404 Join date : 12.09.2011 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Йони (Унуфри) Пон Ное 21, 2011 2:51 pm | |
| БЛАГОДАРЯ ВИ СТРАШНО МНОГО ЗА МИЛИТЕ ДУМИ МОМЧЕТА !!! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Честит рожден ден, Йони (Унуфри) | |
| |
|