| Мястото на попа | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Таен* Admin
Брой мнения : 710 Join date : 09.09.2011 Age : 30 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:15 pm | |
| - Ще ядеме. - каза смеейки се Българ, седна до Аспарух, облиза се няколко пъти, грабна лъжицата и ножа и започна да реже едно парченце свински суджук. - Момчета налейти малко от винцето на попа, да го видим на ко мяза! | |
|
| |
Хорацио Модератор Детектив
Брой мнения : 314 Join date : 21.09.2011
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:17 pm | |
| -Хорацио весело се хранеше- МММ , превъзходно прасе! Любимото ми! -Хорацио сръбна и от виното МММ , и то е превъзходно! За това ли ни повика всъщност , попе? | |
|
| |
Аспарух Футболен запалянко
Брой мнения : 52 Join date : 11.09.2011
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:19 pm | |
| - Ей тва е живота. Яки хора, яко ядене и пиене, як ден, топъл и готини разговори. - След това също се обърна към попа, за да изчака отговора му към Хорацио. | |
|
| |
Полицай Борис Кука екшън герой
Брой мнения : 85 Join date : 11.09.2011
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:21 pm | |
| Борис видя че се издига пушек и започна да фучи из града докато намери пожара, но явно бяха решили да си направят барбекю, няколко негови приятели. - Ей хора всемахте ми акъла. - извика той с дрезгавият си дебел глас. - Е какво правите? Какъв е повода? - "Защо не съм поканен?" попита той сам себе си на ум. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:23 pm | |
| ООО борисе! Така ми липсваше , сядай , сядай! -Хорацио взе един стол и настани борис на него- Откога не сме се виждали! Дажи си помислих , че не си получил поканата -при тези думи Хорацио леко сви вежда... Е добре , всички сме тук! ураааа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:26 pm | |
| - Ква покана ве? Аз и заплатата си не съм получил, а вие за покана ми говорите? | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
Брой мнения : 240 Join date : 26.09.2011 Age : 25 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:28 pm | |
| Айде айде яж а пък аз ще ви донеса една икона От митрополията е | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:31 pm | |
| -Оо , икона на свети Димитър! -Хорацио изучаваше всяка подробност от нея. Не бе виждал толкова изящна картина! Всеки детайл , всеки нюанс... Сякаш бе портал към друг свят , сякаш можеше да я пипне... -Хорацио бавно се протегна към картината с паднало чене. Докосна я , искаше да я вземе , но ... Виното си каза думата , иконата се изхлузи и... | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:45 pm | |
| От там се показа някаква карта.Тя била за третия джи-пи-ес -А хорацио виж четеш ли я | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 12:49 pm | |
| Хм...Мисля ... че ... Незная ... заплетена е , а също и много много стара... Древна дори...-Хорацио тихо изруга- Мисля , че след като е древна , може да е само от някакво изгубено кралство и да , поредното велико заключение! Да тръгнем да го търсим...-Сепна се , великия детектив не искаше да си признае , че има само теории...-Признавам си - въздъхна - Незная накъде води! Мисля , че единствената постройка , която може да се нарече древна , е страта митрополия , но каква е логиката да има карта до там?Незная... Мисля , че можем да разберем , само ако отидем ? Кой е навит?
| |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 5:49 pm | |
| Дай ми картата-и Отчето я взе Вижте я П.П Това е карта на Хорацио
Последната промяна е направена от Отчето на Съб Окт 15, 2011 5:50 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 5:50 pm | |
| Българ погледна картата и каза: - Унуфри го няма да ни я разчете, така че или трябва Аспарух да я разгледа и да си направи извод или Зубар да се появи и да ни води. - въздъхна с надежда гюрчето | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:00 pm | |
| - Не е трудно. - грабна картата Аспарух и почна да я чете. - Много яка карта и много лесна за разчитане. Значи тръгваме натам, после тъй и от тука и там и накрая така. Схващате ли? - срещна обърканите им физиономии Аспарух | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:04 pm | |
| - Хм... - замисли се Борис. - Тоест тръгваме... напред? Толкова много обяснения само за да тръгнем напред, но как ще преодолеем този плет? - попита полицая сочейки огромният тревист плет. | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:05 pm | |
| Аз те разбрах-каза Отчето но отвън се чуло нещо като вик и гърмежи Това били викове на голяма банда престъпници и казали -Взимаме всичко!Превземете Несебър мой хора И по едно неочаквано време се появил SWAT и казали -Взимайте всичко и бягайте от тук | |
|
| |
Ники Кънчев Водещ на шоу
Брой мнения : 74 Join date : 05.10.2011
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:07 pm | |
| Малйй-каза Ники и взе от църквата един пистолет и кламер както и свинското което остана | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:09 pm | |
| Българ стоеше до масата на която имаше граната, пистолет, нож и... банан. Той веднага грабна най - важното за него - банана. Тръгна да бяга като мляскаше шумно и бързо и хвърли обелката зад гонещият го крадец, който се подхлъзна и се струполи на земята, след което последва спускане надолу по баира и падане в дълбока шахта. - Добър съъъм!! - изкефи се Българ. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:19 pm | |
| Борис извади собственият си патлак и белезниците и вдигна пистолета си: - Никой да не мърда, ченге на хоризонта!!! - извика той но никой не му обърна внимание, а всички продължаваха да се бият. - Ще стрелям! - след това стреля и олучи единият крадец в главата с металните си съчми. Крадецът падна зешеметен и ченгето го закопча с едните си блезници но забрави ключа на тях. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:24 pm | |
|
Аспарух нави картата на малка топка и я напъха в задният си джоб, който се закопчаваше с катинар, който беше с код като сейфовете, за да е на сигурно. След това започна да скача с главата си напред, но не удряше никой силно, но след това грабна от масата една от чашите с вино и я хвърли върху очите на врага, който примига няколко объркани пъти и Аспарух атакува с чашата. - Хора ся какво?
Последната промяна е направена от Аспарух на Съб Окт 15, 2011 6:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:27 pm | |
| Един от SWAT каза -Момчета бягайте от тук отивайте в Митрополията че имате работа там | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Окт 15, 2011 6:35 pm | |
| Българ се метна в каруцата на дядо си, която случайно беше спряна отпред и каза: - Скачайте!!! Към старата митрополия!!!!
П.П. Отче почвай ти в митрополията. | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Пон Окт 24, 2011 6:58 pm | |
| Отчето отново се влушаваше след като беше ходил до Митрополията.Той беше замаян халюцинирваше и положението му беше сериозно.Той седна и се замисли за някой който да му дойде на гости | |
|
| |
Ники Кънчев Водещ на шоу
Брой мнения : 74 Join date : 05.10.2011
| Заглавие: Re: Мястото на попа Вто Окт 25, 2011 10:45 am | |
| По едно време Ники искал да каже че преди името му е било Димитър и почукал на вратата[/b] | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Вто Окт 25, 2011 10:50 am | |
| -А ти ли си влез-и Отчето отворил.Но като отворил и двамата паднали на земята.Отново им позеленяли вратовете.Даже не говорели | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Мястото на попа Съб Ное 12, 2011 11:50 am | |
| Днес денят на Отчето бил лош или по-точно бил в лошо настроение.Сега той се чувства сам самотен затворен и ранен по някакъв начин.Беше ходил 2 пъти на психиатър но нищо не му помагало сякаш той ставал зъл човек но и кожата започнала да се променя а от ден на ден идвали пазачи да го пазят.Сега психиатрите търсели човек за да може да контактува с него и да се променят мислите му според психиатрите | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мястото на попа | |
| |
|
| |
| Мястото на попа | |
|