| При дребният търговец "Ка" | |
|
+5Дебелият Престъпник Нед Ка Полицай Борис Таен* 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Таен* Admin
Брой мнения : 710 Join date : 09.09.2011 Age : 30 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 2:38 pm | |
| Както се разхождаше кмета и се наслаждаваше на свободният си следобед извън кметството. Първата му работа беше да попазари за уикенда и отиде на най - доброто място - сергията на "Ка". Там завари наскоро назначеният от него шеф на полицията Отчето, който оглеждаше мястото подозрително. - Здравей, Отче. - поздрави дружелюбно Българ. | |
|
| |
Унуфри Admin
Брой мнения : 404 Join date : 12.09.2011 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 2:41 pm | |
| Унуфри си вървеше по улицата и от време на време казваше: - Ех, как обичам да се разхождам безцелноо. Докато вървеше по улицата той зърна в далечината, точно до сергията на Ка, своите приятели Българ и Отчето. Той отиде при тях на бърз ход и каза: - Как сте, братлета. Радвам са, чи ва виждам. Кат ва видях веднага дойдох тука, пък и трябва да напазарувам, че хладилника у нас е празен | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
Брой мнения : 240 Join date : 26.09.2011 Age : 25 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 2:53 pm | |
| -А добре момчета ама сега продавача го няма от един месец момчета-им каза той и погледна останалите-Сега аз ще огледам това място И тук докато гледал за 1 месец какво има видял много неща -Малее яке на Майкъл Джексън.Тук има и ръкавици на Роки Балбоа.Също има и световната купа по кеч на Рей Мистерио.Тук има и зубърската значка и рецепти на баба Кукуруз | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 2:58 pm | |
| Кметът прибрал всичко в една торбица, която винаги носел със себе си, пъхнал я в щанда и заключил вратичката. - Това е собственост на "Ка" и никой не трябва да я докосва. Има много неща и когато Ка се върне ще оправи сергийката си, а бизнесът отново ще провърви изведнъж. А вие как ще прекарате уикенда, имате ли някакви идеи или може да се поразходим заедно? | |
|
| |
Унуфри Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:03 pm | |
| - Аз за уикенда не съм мислил къде ще ходя, но сега ми дойде една идея. Мисля да отида на кино. Можем да отидем заедно и да гледаме някой хубав филм, а ? Какво ще кажете пичове ? - каза Унуфри. След това се някакъв странен звук. Това беше стомахът на Унуфри, който къркореше. - Пичове, малко съм гладен. Мисля да отида до някой близък магазин и да си купя нещо за хапване. Мога да почерпя и вас ако дойдете с мен. Идвате ли ? | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:13 pm | |
| Кметът се усмихна и каза: - Е тъй като сме висши същества, може да си вземем от хляба, останал след Ка да се почерпим. Искате ли? | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:14 pm | |
| -Чакайте ей сега идвам-и разбутал нещата които беше намерил там.Видял едно писмо в вмирисан сандвич-1999 год. Отчето им казал -Някой да отвори писмото-и той го разтъркал.Пишело-за бъдещ и сегашен кмет -Това не е на Ка.НЯкой да донесе клещи | |
|
| |
Унуфри Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:18 pm | |
| - Може ! - каза Унуфри и хапна от хляба. - Ммм. Какъв вкусен хляб. Мноо сух и твърд. - каза Унуфри и взе една табелка от хляба : | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:22 pm | |
| -Абе Унуфри стига с тоз хляб.Имам 1 000 000 000 лв... искам да кажа че съм правил много такива.-и Отчето се развикал-Нямаш ли някой нож или нещо че да го отвориш?Това е за кмета | |
|
| |
Унуфри Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:26 pm | |
| - Имам ме. - каза Унуфри и извади едно малко джобно ножче. Той отвори хляба и разкъса няколко големи парчета. - Ето попе, ето Българ. Айде да ядем ! | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:35 pm | |
| -Сега как ще ям в такъв момент-и Отчето го отворил.Видял го за миг но видял нещо страшно и болезнено за кмета Унуфри и особенно за Отчето.Той паднал и за 5 секунди му се променяло цвета на лицето.След 1 минута то станало бяло като тебешир.Започнало да му тече кръв от носа,треперели му ръцете,получил 1 инфакт,халюцинирал и казал на Унуфри нещо -Унуфри ако ти е мил животът скрий го някъде а ако аз умра ще го отвориш и ще го прочетеш пред гроба ми до всички хора. | |
|
| |
Унуфри Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:45 pm | |
| - Добре попе. - каза Унуфри и се опита да отвори писмото със своето джобно ножче. Той успя, но каза: - Не тряба да четем това писмо. Все пак то е за Българ. Нали той е бъдещия кмет на Несебър. На пимото пише, че е за сегашен и бъдещ кмет. Сегашния кмет е Българ. Така, че трябва да дадем писмото на него. А, ако някой друг стане кмет, ще дадем писмото на него, ръйш ли ? - каза Унуфри, сгъна писмото и го прибра в джоба си. - Тук писмото ще бъде на сигурно място. Ще го дам на Българ. когато го видя, ръйш ли ! | |
|
| |
Ники Кънчев Водещ на шоу
Брой мнения : 74 Join date : 05.10.2011
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 3:55 pm | |
| Ники по някакъв начи се появил и видял Унуфри а до него лежащ Отчето.Развикал се на Унуфри -Ти виждаш ли че той ще умре ако е му се даде първа медицинска помощ а?Макар че той ме победи аз съм готов и на враговете да помогна.Ела Унуфри да го пренесем.ВЕДНАГА! | |
|
| |
Унуфри Admin
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 4:00 pm | |
| Унуфри взе попа, отиде при Ники и двамата го сложиха на носилка. Унуфри извади мобилният си телефон и се обади на 150 - Здравейте ! Отново имаме болен поп. Елате пред сергията на Ка колкото можете по - бързо. Бързайте, защото той умираааа !!! Трябва да го занесем в спешното. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО !!! | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" Пет Ное 11, 2011 4:54 pm | |
| -Те го пренесоха в колата и Отчето им каза нещо.Нещо което ще потрепериш като го чуеш и то е... ТУ БИ СОНТИНУЕД | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: При дребният търговец "Ка" | |
| |
|
| |
| При дребният търговец "Ка" | |
|