Един истински Българ свят за истински фенове
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Един истински Българ свят за истински фенове

Средновековна забава + Съвременни неповторими мигове = Българ Фен Форум

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Айзък: Надявам се, че новият вид на форума ви харесва. Ще се радвам да изкажете мнение на ЛС.
Информация
Кво стаа гайс? Добре дошли в най - якото Българ Форумче.

Какво става?

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Брой мнения : 314

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: Какво става?   Какво става? Icon_minitimeСъб Дек 24, 2011 12:20 pm

Какво стана бре хора? Форума защо замя? Българ най-тържествено ви помоли да не оставите форума да замре , докато го няма. А то какво? Никой няма по цял ден
Никой не пише... Нищо!Нов главен администратор Айзък - това Българ ли е , със сменен герой , или някой друг? Ако форума е дотук , моля , поне напишете , че форума се затваря или нещо такова! Дойде дългоочакваният 2 сезон на Българ , а стана дори по-пусто от преди! Какво става?
Върнете се в началото Go down
Айзък
Admin
Admin
Айзък

Брой мнения : 17

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво става?   Какво става? Icon_minitimeНед Дек 25, 2011 11:15 am

Много хора напуснаха форума поради няколко различни причини. Никой не може да направи нищо, тъй като никой не влиза от както съм взел този форум и никой не прави нищо, за да го съживи отново. Ако искаш толкова много да започне отново да работи влизай по - редовно и кани хора или пък напомни на старите потребители за форума.
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710
Местожителство : Несебър

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво става?   Какво става? Icon_minitimeНед Дек 25, 2011 4:11 pm

Вече се оправяйте сами, само при крайни обстоятелства може да се върна :) Хорацио имам ти доверие, гледам че и Отчето влиза, а Айзък може да се справя горе долу с нещата, така че се постарайте да направите всичко възможно да задържите живота тук, ако наистина го искате.
https://balgar.bulgarianforum.net
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

Брой мнения : 240
Местожителство : Несебър

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво става?   Какво става? Icon_minitimeПон Дек 26, 2011 4:24 pm

Да знаете guys аз се завърнах но НЯМА да пиша докато обстоятелствата не позволят да се съберем 3-ма човека поради това че има процес на губене на форума и това че не знам с кого и как да пиша!
Айзък
Admin
Admin
Айзък

Брой мнения : 17

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво става?   Какво става? Icon_minitimeВто Дек 27, 2011 6:44 pm

Радвам се, че си решил да влизаш тук, но има проблем! Щом не искаш да пишеш сам, то тогава как ще покажеш на останалите, че форумът още съществува. Пиши с някой, доколкото виждам Хорацио влиза, пиши ми на лична сова и аз влизам, малко затруднено, но влизам и се опитвам да не провалям труда на Павката, но ако не правиш нищо, то защо си модератор по ангелите?
syjivete foruma
Ново гюрче

Брой мнения : 3

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: NEKA SYJIVIM FORUMA   Какво става? Icon_minitimeСря Май 09, 2012 6:46 am

UMOLQVAM V I , PISHETE MI NA SKYPE ASEN_VD99 , AKO ISKATE FORUMA DA SE SYJIVI! DORI I DA NE ISKATE , MI PISHETE I MI DAITE SKYPE-OVETE NA VSI4KI , KOITO SA PISALI NQKOGA. UMOLQVAM VI - HORACIO[strike]
Sponsored content

Какво става? Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Какво става?   Какво става? Icon_minitime

Какво става?
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Какво мислите за втори сезон?
» Какво ще кажете за трети епизод от сезон 2?

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Един истински Българ свят за истински фенове :: Здравейти :: Събщения-
Идете на: