Един истински Българ свят за истински фенове
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Един истински Българ свят за истински фенове

Средновековна забава + Съвременни неповторими мигове = Българ Фен Форум

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Айзък: Надявам се, че новият вид на форума ви харесва. Ще се радвам да изкажете мнение на ЛС.
Информация
Кво стаа гайс? Добре дошли в най - якото Българ Форумче.

Нещо новичко в дизайна и форумът

Go down 
3 posters
АвторСъобщение
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710
Местожителство : Несебър

Нещо новичко в дизайна и форумът Empty
ПисанеЗаглавие: Нещо новичко в дизайна и форумът   Нещо новичко в дизайна и форумът Icon_minitimeНед Ное 20, 2011 9:20 am

Сигурно всички вие сте забелязали, че направих няколко малки промени в дизайна и форумът. Надявам се да не ви пречат, а да ги одобрите. Тук ще ги изброя, ако не сте забелязали нещо:

1. Ново лого на форумът
- може би това е една от най - добрите идеи, която ми е хрумвала някога и мисля че се получи много успешно, колкото и просто да изглежда, наистина много ми харесва и дори да не го бях правил аз, щеше да ми харесва адски много.
2. Нова чат кутия
- новата чат кутия е малко по - различна от миналата, с по - качествени картини, за съжаление обаче се разположиха на неправилните места, но мисля че и така изглежда доста добре. Също така нещо ново в видът на кутията е че сложих текст, който заради слабата графика и възможности на чат кутията да чете ефектен текст не се вижда добре, но за тези които се чудят какво пише: "Balgar Fen Forum ви пожелава всичко най - забавно"
3. Изчистени бяха няколко ненужни теми:
- сигурно сте забелязали, че темите в Съобщения намаляха значително и от 43 вече там се виждат максимум 12 теми. Премахнах ненужните и неизползвани от форумът теми, за да е по - удобно писането, а не да се търси една тема дълго време. Също така създадох няколко нови теми в Кръчмата на Пешо и изчистих част от Гларус 8. Работата по почистването продължава, както и правенето на нови теми и който иска да помогне, може да ми пише на Лично Съобщение, за да му дам оказания какво да прави.
4. Нови попълнения в екипа на форума:
- търсех нов член на екипа, който да умее да работи, да е сериозен и да спазва всяко от правилата стриктно, както и да е сериозен и да му имам доверие. Дълго се чудех, тъй като имам доверие на всички ви, но са ми нужни два нови модератора, а в главата ми имаше толкова много хора. Колебаех се между: Отчето, Хорацио, Билко Бибитков и Тирулинко (моля останалите да не се обидят, защото те са нови потребители или просто влизат малко рядко). Но изведнъж Билко изчезна. Тогава реших да направя Хорацио модератор на форума, защото винаги щом му заръчам нещо той го прави, когато ми обещае нещо го върши и никога не ме е лъгал и реших че мога да му имам доверие, а и съм забелязал че умее да пише хубаво, което е и едно от нещата, нужни да си в екипа. Ако Билко се върне и продължи да бъде толкова редовен колкото преди той също ще стане член на модераторският екип, защото са ни нужни двама модератори, а ако не се върне отново ще избираме. Нищо лично към останалите, просто те са по отдавна. Но ако искате място в екипа ми пишете на ЛС, че искате да станете член и ще имате изпитателен срок в който ще ви изпитаме.

Е какво мислите за промените?
Върнете се в началото Go down
https://balgar.bulgarianforum.net
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Брой мнения : 314

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо новичко в дизайна и форумът   Нещо новичко в дизайна и форумът Icon_minitimeНед Ное 20, 2011 11:41 am

Браво за промените , благодаря за тази чест. Трогнат съм! Чакам да ми възложиш първата задача
Унуфри
Admin
Admin
Унуфри

Брой мнения : 404

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо новичко в дизайна и форумът   Нещо новичко в дизайна и форумът Icon_minitimeНед Ное 20, 2011 4:19 pm

Радвам се, че Хорацио е в нашия екип !!!
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо новичко в дизайна и форумът   Нещо новичко в дизайна и форумът Icon_minitimeЧет Дек 01, 2011 11:56 am

Днес направих няколко промени и искам да ги споделя с вас и да видя, дали ви харесват или не:

1. Сложих ново лого на сайта. Много прилича на старото, но има и малка промяна - сцена от Средновековието 2. Това е нашият наистина СРЕДНОВЕКОВЕН лого банер.
2. Смених иконката на календара, която беше на английски с изображение. Мисля че така изглежда по - добре.
3. Напълно нов СРЕДНОВЕКОВЕН тип изображение за КОЙ Е ОНЛАЙН.
4. Писах във всички теми на приятелите си, за да започнем отново да пишем редовно.

Е харесват ли ви малките промени?
https://balgar.bulgarianforum.net
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Нещо новичко в дизайна и форумът   Нещо новичко в дизайна и форумът Icon_minitime

Нещо новичко в дизайна и форумът
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Един истински Българ свят за истински фенове :: Здравейти :: Събщения-
Идете на: