Един истински Българ свят за истински фенове
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Един истински Българ свят за истински фенове

Средновековна забава + Съвременни неповторими мигове = Българ Фен Форум

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Айзък: Надявам се, че новият вид на форума ви харесва. Ще се радвам да изкажете мнение на ЛС.
Информация
Кво стаа гайс? Добре дошли в най - якото Българ Форумче.

Обикновено отделение

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710
Местожителство : Несебър

Обикновено отделение Empty
ПисанеЗаглавие: Обикновено отделение   Обикновено отделение Icon_minitimeПон Окт 31, 2011 4:45 pm

Тук може да дойдете, ако ви е нужна някаква малка помощ, примерно да ви зашият ръката или да ви оправят счупеният крак и така нататък.
Върнете се в началото Go down
https://balgar.bulgarianforum.net
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710

ПисанеЗаглавие: Re: Обикновено отделение   Обикновено отделение Icon_minitimeСъб Ное 12, 2011 9:45 am

Българ се беше почувствал малко по - зле от обикновено тази сутрин, след като се разходи малко по улиците на Несебър и тъй като бе близо до болницата влезе и се качи до обикновеното отделение. Там нямаше лекари, но той влезе вътре в кабинета и зачака някой, независимо кой, да дойде и да го прегледа.
https://balgar.bulgarianforum.net
Унуфри
Admin
Admin
Унуфри

Брой мнения : 404

ПисанеЗаглавие: Re: Обикновено отделение   Обикновено отделение Icon_minitimeПон Ное 14, 2011 6:25 pm

Унуфри беше нощна смяна. Той дойде в болницата и влезе в своя кабинет. Там той извади своята престилка, облече я и сложи медицинската си маска. След това седна на стола си и извади всичките си важни неща и лекарски документи на своето бюро.
- Надявам се смяната ми да мине леко и да не идват много пациенти, което е добре за тях. Не искам хората да се разболяват
Унуфри
Admin
Admin
Унуфри

Брой мнения : 404

ПисанеЗаглавие: Re: Обикновено отделение   Обикновено отделение Icon_minitimeСря Ное 16, 2011 7:01 pm

Тази вечер беше нощната смяна на Унуфри. Той беше доста уморен, но все пак по свое желание се записа на тази работа и нямаше как да отсъства. Унуфри влезе в кабинета си, извади своята лекарска маска, облече си престилката и седна на бюрото си. Там той извади всичките си важни лекарски принадлежности и документи. Изведнъж той се замисли:
'' - Аз се записах на тази работа, но освен мен в лекарския екип имаше и други хора. Аз никога не съм ги виждал на работа. Значи аз съм прецакания. Само аз идвам на работа и се трудя, а другите ми приятели, които са в лекарския екип не си мръдват дори пръста.'' - си помисли Унуфри. След това той каза на глас:
- Щом е така, тази вечер е моята последна вечер в това отделение. Няма само аз да върша мръсната и тежка работа, а другите да си седят по домовете и да гледат телевизия. - каза Унуфри.

след 6 часа :

- Е, очевидно няма болни и нуждаещи се от лекар хора. Смяната ми свърши и сега се прибирам у дома на топло и уютно. Повече няма да стъпя в това отделение. Няма само аз да работя !!!. - каза Унуфри, съблече престилката, свали лекарската си маска, прибра всичките си документи в една чанта и излезе от кабинета. След като излезе отвън той заключи и се прибра в дома си.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Обикновено отделение   Обикновено отделение Icon_minitime

Обикновено отделение
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Един истински Българ свят за истински фенове :: Старият Несебър :: Болница "УХ,АЛЧ,БОЛИИИ"-
Идете на: