| Средната горяща част | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Аспарух Футболен запалянко
Брой мнения : 52 Join date : 11.09.2011
| Заглавие: Средната горяща част Сря Окт 12, 2011 4:50 pm | |
| В средата имаше дупка, която разделяше двете половини на Изгнилите разкопки. Точно в това малко разстояние, достигащо да се съберат десет човека един до друг се палеше огън от хлапетата, които вярваха че огънят ще плаши злите духове и прокоби. | |
|
| |
Ники Кънчев Водещ на шоу
Брой мнения : 74 Join date : 05.10.2011
| Заглавие: Re: Средната горяща част Сря Окт 12, 2011 6:17 pm | |
| Ники и Отчето се скрили тук -Отче нали всичко е тук?-попитал го Ники -Да тук са оръжията храната и палатките -Добре ако мине някой които и да е ще го хванем като заложник и ще го разпитаме нали? -Да бе.Няма да се държи езика затворен. | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
Брой мнения : 240 Join date : 26.09.2011 Age : 25 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: Средната горяща част Сря Окт 12, 2011 7:16 pm | |
| Той Билко Бибитков не може да се сети че тук може да вдигне рейтинга.ХАХА | |
|
| |
Хорацио Модератор Детектив
Брой мнения : 314 Join date : 21.09.2011
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 10:40 am | |
| -Хорацио се разхождаше , за да покаже на всички новия си костюм , и внезапно огън привлече вниманието му. Отиде до мястото откъдето идваше светлината и забеляза сграда , по точно остатъка от нея , където покрай огъня стояха ники и попа.
-Как е ? | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 10:46 am | |
| Но Хорацио не забелязал че седналият Отчето е надуваем.Зад него бил Отчето и той го ударил с лулата.Хорацио паднал на земята и бил в несвяст Когато той се събудил видял че е завързан а до него бил Ники който опрял нож до врата на Хорацио | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 10:47 am | |
| Къде съм ве ! Как попаднах тука!?! Ъ , и ,ооо , ууууу!!!! ЕЕЕ! А , водещ , това си бил ти. Що съм тука!?!?!? и махни тоз нож , нямаш разрешително | |
|
| |
Ники Кънчев Водещ на шоу
Брой мнения : 74 Join date : 05.10.2011
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 10:52 am | |
| През това време Ники го видял и казал на Отчето -Да го убия ли? -Не не дръж го като заложник че Българ има нещо да ни дава -Добре.Сега Хорацио ти ще си заложник и ще отговаряш на въпросите ни иначе ще те убия с ей тоз пищов-и размахал един пистолет-Давай кажи ще се съпротивляваш ли или не?-и размахал лулата и бележника на Българ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 10:54 am | |
| Ок , ок , ще ви заложвам... Какво искате да знаете? И знайте , няма да ви се размине!!! Говори! | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:00 am | |
| -Сега няма да повишаваш тон.И тъй ти замесен с намаляването на заплатите вярно ли е?Ние знаем от един източник който не лъже.И внимавай с отговора защото аз съм организатор и съм проучил всичко | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:03 am | |
| Ама ти каква заплата искаш бе? Ти си поп! А нямам и нищо общо , виж ми значката! Дори аз имам вече 2 професии , за да преживявам! Нямам нищо общо! Е вярно , гласувах за Българ , а той е кмет и изглежда съм леко замесен... Но нищо повече! А вие , какво по точно искате и защо не отправихте исканията си към българ!??! А и таз лула... | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:17 am | |
| Не е Вярно!Ти доведе полицаи които спряха протеста и арестуваха 100 от най-важните хора.Плюс това аз получавах заплата за да се храня и да поддържам покера а ти!Имаше много хора който бяха гладни и ти доведе до тази точка в която може да те пощадя.А сега се обади на Българ и говори с него докато не съм те убил! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:21 am | |
| ДОбре , добре ... (ТУУТ огласи цялото място , където бяха Хорацио и попа , когато Хорацио звънна на българ) Ало , Българ? | |
|
| |
Таен* Admin
Брой мнения : 710 Join date : 09.09.2011 Age : 30 Местожителство : Несебър
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:23 am | |
| Телефона на Българ *с вграден ДжипсиПес* звънна и той видя че е хорацио. Вдигна със сълзи на очи заради загубата, като без да иска включи и джипсипеса и го проследи. - Ало, Хорацио, приятелю кажи? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:24 am | |
| Вдигни заплатата на отчето. На максималната. Иначе ще трябва да ти кажа сбогом... | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:26 am | |
| Не искам на максималната!Искам да бъдат освободени всички хора който си арестувал с полицаите Хорацио и да имаме старите си заплати всички чу ли | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:35 am | |
| Добре , добре значи слушай: Направи всички както преди! Освободи хората от затворите и върни заплатите както преди! Иначе... Моля те! И да знаеш , голям си ми длъжник.. | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:42 am | |
| Българ прищрака със зъби и каза: - Да, ясно е, всички са свободни... - натисна червеният бутон на стената си. - Сега. След това затвори и видя че Джипито е включено и успя да проследи всичко до изгнилите разкопки. Втурна се натам и щом стигна... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:47 am | |
|
Последната промяна е направена от Хорацио на Чет Окт 13, 2011 11:49 am; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Таен* Admin
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:48 am | |
| Успяха, но... лулата беше раздробена на трошички, на парченца, а бележника беше проста вехтурия. Българ затвори очи и една сълзичка падна върху огъня, който малко стихна. - Загубих, най - ценните си неща, единственото с което се гордея. Ще ви убия! - никога не се беше ядосвал, но сега зачервен сочеше с показалец крадците. | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:49 am | |
| Дотогава Отчето и Ники се маскирали и излезли Българ ги видял.Отчето бил оставил предметите на Българ до Хорацио.Отчето казал маскирано -Ето ключа за белезниците И побягнали | |
|
| |
| Заглавие: ч Чет Окт 13, 2011 11:51 am | |
| Добре българе , аз ще платя , за да ги поправят... Ако мога. Ако не , ще ти се отплатя.Благодаря , че ме спаси! Без теб щях да умра.А тези гюрчета... Какво ще ги правим? | |
|
| |
Отчето Поп - Комарджия
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:53 am | |
| Беше Оставена бележка -Българе лулата ти е в джоба както и бележника И наистина там били | |
|
| |
| Заглавие: Re: Средната горяща част Чет Окт 13, 2011 11:57 am | |
| Магия...-каза Хорацио и удари с крак пода- Той , билко , ники , духовете и почти всички могат да правят такива неща , а само аз немога... Няма значение , простено им е .... Само дето аз няма да се откажа да нанеса справедливост когато най-малко очакват! Тези долни и подмолно хладнокръвни убиици... Няма да им се размине! Отивам да спя , но ще ме е страх , да не се събудя приковен от някой , искащ най-различни неща , все едно съм президент! Няма няма няма да простя , няма няма няма да простя.. -Пееше Хорацио , прибирайки се у дома-
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Средната горяща част | |
| |
|
| |
| Средната горяща част | |
|