Един истински Българ свят за истински фенове
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Един истински Българ свят за истински фенове

Средновековна забава + Съвременни неповторими мигове = Българ Фен Форум

ИндексPortalГалерияПоследни снимкиТърсенеРегистрирайте сеВход
Айзък: Надявам се, че новият вид на форума ви харесва. Ще се радвам да изкажете мнение на ЛС.
Информация
Кво стаа гайс? Добре дошли в най - якото Българ Форумче.

Средната горяща част

Go down 
5 posters
АвторСъобщение
Аспарух
Футболен запалянко
Футболен запалянко
Аспарух

Брой мнения : 52

Средната горяща част Empty
ПисанеЗаглавие: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeСря Окт 12, 2011 4:50 pm

В средата имаше дупка, която разделяше двете половини на Изгнилите разкопки. Точно в това малко разстояние, достигащо да се съберат десет човека един до друг се палеше огън от хлапетата, които вярваха че огънят ще плаши злите духове и прокоби.
Върнете се в началото Go down
Ники Кънчев
Водещ на шоу
Водещ на шоу
Ники Кънчев

Брой мнения : 74

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeСря Окт 12, 2011 6:17 pm

Ники и Отчето се скрили тук
-Отче нали всичко е тук?-попитал го Ники
-Да тук са оръжията храната и палатките
-Добре ако мине някой които и да е ще го хванем като заложник и ще го разпитаме нали?
-Да бе.Няма да се държи езика затворен.
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

Брой мнения : 240
Местожителство : Несебър

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeСря Окт 12, 2011 7:16 pm

Той Билко Бибитков не може да се сети че тук може да вдигне рейтинга.ХАХА
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

Брой мнения : 314

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 10:40 am

-Хорацио се разхождаше , за да покаже на всички новия си костюм , и внезапно огън привлече вниманието му. Отиде до мястото откъдето идваше светлината и забеляза сграда , по точно остатъка от нея , където покрай огъня стояха ники и попа.

-Как е ?
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 10:46 am

Но Хорацио не забелязал че седналият Отчето е надуваем.Зад него бил Отчето и той го ударил с лулата.Хорацио паднал на земята и бил в несвяст
Когато той се събудил видял че е завързан а до него бил Ники който опрял нож до врата на Хорацио
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 10:47 am

Къде съм ве ! Как попаднах тука!?! Ъ , и ,ооо , ууууу!!!! ЕЕЕ! А , водещ , това си бил ти. Що съм тука!?!?!? и махни тоз нож , нямаш разрешително
Ники Кънчев
Водещ на шоу
Водещ на шоу
Ники Кънчев

Брой мнения : 74

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 10:52 am

През това време Ники го видял и казал на Отчето
-Да го убия ли?
-Не не дръж го като заложник че Българ има нещо да ни дава
-Добре.Сега Хорацио ти ще си заложник и ще отговаряш на въпросите ни иначе ще те убия с ей тоз пищов-и размахал един пистолет-Давай кажи ще се съпротивляваш ли или не?-и размахал лулата и бележника на Българ
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 10:54 am

Ок , ок , ще ви заложвам... Какво искате да знаете? И знайте , няма да ви се размине!!! Говори!
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:00 am

-Сега няма да повишаваш тон.И тъй ти замесен с намаляването на заплатите вярно ли е?Ние знаем от един източник който не лъже.И внимавай с отговора защото аз съм организатор и съм проучил всичко
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:03 am

Ама ти каква заплата искаш бе? Ти си поп! А нямам и нищо общо , виж ми значката! Дори аз имам вече 2 професии , за да преживявам! Нямам нищо общо! Е вярно , гласувах за Българ , а той е кмет и изглежда съм леко замесен... Но нищо повече! А вие , какво по точно искате и защо не отправихте исканията си към българ!??! А и таз лула...
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:17 am

Не е Вярно!Ти доведе полицаи които спряха протеста и арестуваха 100 от най-важните хора.Плюс това аз получавах заплата за да се храня и да поддържам покера а ти!Имаше много хора който бяха гладни и ти доведе до тази точка в която може да те пощадя.А сега се обади на Българ и говори с него докато не съм те убил!
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:21 am

ДОбре , добре ... (ТУУТ огласи цялото място , където бяха Хорацио и попа , когато Хорацио звънна на българ)
Ало , Българ?
Таен*
Admin
Admin
Таен*

Брой мнения : 710

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:23 am

Телефона на Българ *с вграден ДжипсиПес* звънна и той видя че е хорацио. Вдигна със сълзи на очи заради загубата, като без да иска включи и джипсипеса и го проследи.
- Ало, Хорацио, приятелю кажи?
https://balgar.bulgarianforum.net
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:24 am

Вдигни заплатата на отчето. На максималната. Иначе ще трябва да ти кажа сбогом...
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:26 am

Не искам на максималната!Искам да бъдат освободени всички хора който си арестувал с полицаите Хорацио и да имаме старите си заплати всички чу ли
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:35 am

Добре , добре значи слушай: Направи всички както преди! Освободи хората от затворите и върни заплатите както преди! Иначе... Моля те! И да знаеш , голям си ми длъжник..
Таен*
Admin
Admin
Таен*

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:42 am

Българ прищрака със зъби и каза:
- Да, ясно е, всички са свободни... - натисна червеният бутон на стената си. - Сега.
След това затвори и видя че Джипито е включено и успя да проследи всичко до изгнилите разкопки. Втурна се натам и щом стигна...
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:47 am

х

Последната промяна е направена от Хорацио на Чет Окт 13, 2011 11:49 am; мнението е било променяно общо 1 път
Таен*
Admin
Admin
Таен*

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:48 am

Успяха, но... лулата беше раздробена на трошички, на парченца, а бележника беше проста вехтурия. Българ затвори очи и една сълзичка падна върху огъня, който малко стихна.
- Загубих, най - ценните си неща, единственото с което се гордея. Ще ви убия! - никога не се беше ядосвал, но сега зачервен сочеше с показалец крадците.
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:49 am

Дотогава Отчето и Ники се маскирали и излезли Българ ги видял.Отчето бил оставил предметите на Българ до Хорацио.Отчето казал маскирано
-Ето ключа за белезниците
И побягнали
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: ч   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:51 am

Добре българе , аз ще платя , за да ги поправят... Ако мога. Ако не , ще ти се отплатя.Благодаря , че ме спаси! Без теб щях да умра.А тези гюрчета... Какво ще ги правим?
Отчето
Поп - Комарджия
Поп - Комарджия
Отчето

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:53 am

Беше Оставена бележка
-Българе лулата ти е в джоба както и бележника
И наистина там били
Хорацио
Модератор Детектив
Модератор Детектив
Хорацио

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitimeЧет Окт 13, 2011 11:57 am

Магия...-каза Хорацио и удари с крак пода-
Той , билко , ники , духовете и почти всички могат да правят такива неща , а само аз немога... Няма значение , простено им е .... Само дето аз няма да се откажа да нанеса справедливост когато най-малко очакват! Тези долни и подмолно хладнокръвни убиици... Няма да им се размине! Отивам да спя , но ще ме е страх , да не се събудя приковен от някой , искащ най-различни неща , все едно съм президент! Няма няма няма да простя , няма няма няма да простя.. -Пееше Хорацио , прибирайки се у дома-
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Средната горяща част   Средната горяща част Icon_minitime

Средната горяща част
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» У уевата част на разкопките

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Един истински Българ свят за истински фенове :: Старият Несебър :: Изгнилите разкопки-
Идете на: